Lär dig måla kurbits med Britta i Dalarna!

En av de vanligaste frågor jag får till bloggen är ”var kan jag lära mig måla kurbits?” Här har jag ett riktigt bra svar på den frågan, iallafall för er som kan ta er till Stockholm nu på söndag. Då kommer nämligen Britt-Marie Nilsson från Mora hit och håller kurs, passa på om du kan!

Britt-Marie, eller Britta i Dalarna som hon också kallas behärskar inte bara tekniken i grunden, hon experimenterar också med nya former och nya grepp för att hålla kurbitsen samtida. Ett av mina favoritexempel på detta (även om det kanske inte är tillräckligt hard core kurbits för er kurbitsälskare därute) är hennes kurbitspepita, kolla in vad jag menar här. Hon gör förstås en mängd färgstarka kurbitsar också.

Britt-Marie Nilsson kommer till Stockholm för att hålla kurs i kurbitsmåleri, söndag 8 maj är det dags! (Foto brittaidalarna.se)
Britt-Marie Nilsson kommer till Stockholm för att hålla kurs i kurbitsmåleri, söndag 8 maj är det dags! (Foto brittaidalarna.se)

Britt-Marie Nilsson är proffs, ta chansen att spendera en dag med henne och de övriga i The Craft Lab – gruppen görare i Stockholm som ligger bakom en mängd roliga evenemang, jag har skrivit om dem tidigare, här. Eftersom The Craft Lab är en internationell grupp hålls workshopen på engelska.

Mer information finns i eventet här. Kursen hålls i Studiefrämjandets lokaler och biljetter hittar du här. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *