Formfrukost #5: Tidningen Hemslöjd

På tisdag 12 januari är det dags för vår femte och sista gäst i denna första omgång av Formfrukost. Det är tidningen Hemslöjd som är inbjuden och vi gästas av dess redaktör Maria Diedrichs. Det har varit en spännande höst med Formfrukostarna, vad roligt med all positiv respons vi fått, ni är många som gillat upplägget, vilket vi är superglada för. Vi arbetar för en ny omgång med frukostar, mer information kommer. Följ oss på facebook!

Och följ gärna med på tisdag! Formfrukost är gratis, men du behöver anmäla din plats, info@formfrukost.se. Scandic Anglais bjuder på frukost och vi bjuder alltså på intervjuer med gäster, frukosten dukas fram från 8.00 och vi börjar prata med vår gäst cirka 8.15.

På tisdag 12 januari gästas Formfrukost av tidningen Hemslöjd, välkommen! (Foto senaste numret av Hemslöjd)
På tisdag 12 januari gästas Formfrukost av tidningen Hemslöjd, välkommen! (Foto senaste numret av Hemslöjd)

Vår femte gäst har en aktningsvärd ålder, och så här presenterar vi tisdagens aktör: tidningen Hemslöjd grundades 1933 och har under lång tid varit en röst för hemslöjden i Sverige. Sedan omgörningen 2011 har tidningen blivit prisad för både form och innehåll och blivit allt mer välkänd utanför slöjdkretsar i sitt arbete med att beskriva handgjort skapande utifrån traditionella slöjd- och hantverkstekniker.

Vi vill veta mer om tidningens framgångsrika arbete med att skildra samtida slöjdberättelser, vilken roll har slöjden, hantverket och tidningen idag? Vilket klimat verkar de i, hur ser berättelserna ut i framtiden och vilka är dess framtida läsare?

Väl mött på tisdag alltså! Kom, mingla, ät frukost och lyssna på oss, det blir roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *