Gerillaslöjden intar Träslottet!

På tisdag kommer det att handla om olika sätt att förändra världen med händerna på Träslottet i Arbrå i Hälsingland. Då föreläser jag i samband med den pågående utställningen Kurbits på Träslottet, och jag berättar om den utbredda gerillaslöjdsrörelsen, där bland annat Elisabeth Bucht, alias Garnapa (bilden ovan) samt craftivisten Sarah Corbett ingår, båda finns att se också i utställningen.

webb_forelasning

Varmt välkommen till Träslottet om du är i närheten, vi börjar klockan 19.00, se mer info här. Är du nyfiken på gerillaslöjdsboken? Den finns på plats, både att bläddra i och att köpa.

Och du! Utställningen pågår hela sommaren, till 16 augusti. Ta tillfället i akt att se den om du kan, här finns det slöjd, hantverk och kreativitet i mästarklass! Så här skrev lokaltidningen tidigare i sommar, läs här. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *