Stängselvirka din åsikt!

Stängsel är ett alldeles utmärkt ställe att förmedla budskap på, det finns olika sorters stängsel som lämpar sig olika bra, diamantformade och fyrkantiga. Och det smidiga är att det förstås går att använda enkla redskap för att få till ditt budskap – trä garnet så som du vill ha det.
På lördag går det att ta del av Slöjd Deluxe gerillaslöjdsworkshop på Stadsmuseet i Mölndal på temat segregation; var vill du bo? (Foto Slöjd Deluxe)
På söndag går det att ta del av Slöjd Deluxe gerillaslöjdsworkshop på Stadsmuseet i Mölndal på temat segregation; var vill du bo? (Foto Slöjd Deluxe)
Vill du få vägledning i detta och befinner dig i Mölndal på söndag, 10 maj? Passa då på att ta dig till Mölndals stadsmuseum, där håller Slöjd Deluxe workshop i stängselvirkning med tygtrasor och återbrukat material. Workshopen arrangeras under Kvarnbydagen och så här skriver Slöjd Deluxe om arrangemanget:
Temat för årets Kvarnbydag är ”Bo i Kvarnbyn”. En av frågorna som diskuteras under dagen är segregation. Var vill du bo? Finns det bra och dåliga bostadsområden? Vad beror det på? Gerillaslöjd kan vara ett sätt att förmedla tankar och åsikter på oväntade platser. Vad vill du säga? Tillsammans skapar vi ett budskap på stängslet kring museet.
Här kan du läsa mer om arrangemanget.
Bilden i inläggets topp är ett verk av australiska Rayna Fahey och Melbourne Revolutionary Craft Circle på ungefär samma tema. I Melbourne råder bostadsbrist med alltfler hemlösa på gatorna, samtidigt som investerare köper upp fastigheter som står tomma. Melbourne Revolutionary Craft Circle protesterar mot detta och märker ut fastigheter som skulle kunna upplåtas till bostäder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *