Sista helgen för Earth Matters

I helgen är det sista chansen att se utställningen Earth Matters Artipelag utanför Stockholm. Utställningen som är gjord av Li Edelkoort och Philip Fimmano som sätter fokus på jordens resurser, hur vi behandlar jorden samt hur vi kreativt och estetiskt – och hållbart! – kan använda oss av densamma. En mycket fin och mycket viktig utställning med just hållbarhet, ekologi och tillverkningssystem i centrum – passa på att se om du har möjlighet!

Sista möjligheten att se Earth Matters i helgen, Li Edelkoort och Philip Fimmanos viktiga utställning om jordens resurser och hur vi brukar dem, på Artipelag. Verket här heter Mine Kafon,  gjort av Massoud Hassani.  (Foto Jean-Baptiste Beranger)
Sista möjligheten att se Earth Matters i helgen, Li Edelkoort och Philip Fimmanos viktiga utställning om jordens resurser och hur vi brukar dem, på Artipelag. Verket här heter Mine Kafon, gjort av Massoud Hassani. (Foto Jean-Baptiste Beranger)

Här är lite vägledning om Earth Matters från Li Edelkoort själv i samband med utställningen:

2000-talet definieras som en era av reflektion och radikal förändring, i ett försök att återställa hundratals år av ekologisk misshandel, överkonsumtion, girighet och våld. Ett post-fossilt samhälle växer fram, med mer användning av naturliga råvaror där det finns alternativ och nytt hopp för framtiden.

When natural and creative forces meet. Artipelag just nu, Earth Matters, till och med 3 maj. (Foto Thomas Straub)
When natural and creative forces meet. Artipelag just nu, Earth Matters, till och med 3 maj. (Foto Thomas Straub)
Nienke Hoogvliet, Sea me, 2014. (Foto Femke Poort)
Nienke Hoogvliet, Sea me, 2014. (Foto Femke Poort)
Jurgen Lehl, Ishigaki och Ryohei Kawanishi, Earth Matters. (Foto Jean-Baptiste Beranger)
Jurgen Lehl, Ishigaki och Ryohei Kawanishi, Earth Matters. (Foto Jean-Baptiste Beranger)
Marjan Van Aubel, Well Proven Chair, i utställningen Earth Matters på Artipelag just nu. (Foto Jean-Baptiste Beranger)
Marjan Van Aubel, Well Proven Chair, i utställningen Earth Matters på Artipelag just nu. (Foto Jean-Baptiste Beranger)
Formafantasma, Craftica för Fendi 2012. (Foto Jean-Baptiste Beranger)
Formafantasma, Craftica för Fendi 2012. (Foto Jean-Baptiste Beranger)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *