World Wide Knit in Public Day 2014

Just nu pågår World Wide Knit in Public Day. Greppa stickorna och var med! (Illustration WWKIPDAY)

Från och med i lördags 14:e fram till söndag 22 juni är det World Wide Knit in Public Day, för er som inte kände till det. Så –  gör som stickare runt om i hela världen, gå ut på gatorna och manifestera din stickning!

Just nu pågår World Wide Knit in Public Day. Greppa stickorna och var med! (Illustration WWKIPDAY)
Just nu pågår World Wide Knit in Public Day. Här illustrerat med medverkan från den här delen av världen. Så –  greppa stickorna och gör som resten av världen, var med! (Illustration WWKIPDAY)

Världsstickardagen har funnits sedan 2005 och firas numera alltså inte bara under en enda dag som tidigare, nej, nu sker festligheterna en hel vecka. Det går att anmäla sin stickgrupp att vara med, runt om i världen har det redan ägt rum offentliga stickmanifestationer – i lördags stickades det publikt i Byttorp och Härnösand exempelvis. Inte mindre än 45 länder finns registrerade och då med ett antal KIPs (knit in public)  listade, i Sverige har vi 15.

Läs mer här, men framförallt – var med! Greppa stickorna, ta med dig dina stickande vänner och gör slag i saken. Anmäl din grupp till WWKIPDAY och var med också globalt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *