Öppet hus på HV Skola och HV Ateljé

Imorgon och på lördag öppnar HV Skola och HV Ateljé upp dörrarna för intresserad allmänhet. Gå och kolla ni som kan, här visar studenter från läsårsutbildningarna vävar, broderier och stickade alster. Studerande vid kortkurserna visar också upp verk från de olika kursinriktningarna.

Det går alltså även att besöka HV Ateljé, där både mästare och gesäller finns på plats för att visa och berätta om sitt arbete med textilier för offentliga miljöer. För mer information om HV:s öppna hus, se här.

HV Skola och HV Ateljé har öppet hus imorgon och på lördag.  Broderi av Marianne Funcke. (Foto HV Skola)
HV Skola och HV Ateljé har öppet hus imorgon och på lördag. Broderi av Marianne Funck. (Foto HV)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *