Examensutställningar 2013!

Det är hög tid att sammanfatta lite examensutställningar, vi är ju mitt i maj och det har varit både en och två öppningar redan. Och nu går det också att säga att det faktiskt är en tradition här på Kurbits, detta. Som vanligt kan jag konstatera att jag inte ämnar ge en heltäckande bild, utan snarare alltså en fingervisning om att det sjuder och bubblar på många skolor runt om i landet så här års.

HV Skolas examensutställning öppnar idag och pågår till 31 augusti. (Foto HV Skola)
HV Skolas examensutställning öppnar idag och pågår till 31 augusti. (Foto HV Skola)

Här har jag alltså också  i år försökt mig på att samla pågående och kommande utställningar från flertalet av landets skapande skolor. Givetvis har jag missat massor, givetvis är det en rad begåvade utställningar som ska till. Här är min laddning så länge, håll till godo!

Ni brukar vara bra på att fylla på! Tipsa mig om fler examensutställningar, och du som ställer ut – mejla mig gärna bilder, jag visar gärna mer! Lämna kommentar i fältet nedan, eller mejla mig på frida@kurbits.nu.
Hanna Dalrot från Beckmans formutbildning, Textila landskap. (Foto Hanna Dalrot)
Textila landskap av formstudenten Hanna Dalrot från Beckmans. (Foto Hanna Dalrot)
Examensutställning på Konstfack, Kristine Leimanis de Borst, Textile in the expanded field. (Foto Konstfack)
Examensutställning på Konstfack, Kristine Leimanis de Borst, Textile in the expanded field. (Foto Konstfack)
Konstfack, Lisa Wallert. Keramik och glas. (Foto Konstfack)
Konstfack, Lisa Wallert. Keramik och glas. (Foto Konstfack)
Toppbilden i sin helhet, av Karolina Hägg från Konstfack. (Foto Christian Habetzeder)
Toppbilden i sin helhet, av Karolina Hägg från Konstfack. (Foto Christian Habetzeder)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *