Nordic Charm tema på höstens Formex

Jag vet inte riktigt vad jag tittar på här än – jo, annat än att det är en matta av designstudenten Lotta Olsson – men den får illustrera dagens äventyr – dags för Formex! Höstens upplaga har tema Nordic Charm – mycket spännande att se. Och allt jag vet för tillfället.

Det är en rejäl upplevelsevecka här, igår kulturfestival, och idag och imorgon Formex för min del. Det blir stiltje här ett tag till, men sen så – ska jag berätta ett och annat om ny design, hantverksmässigt tänk, gör det själv-trend och annat smått och gott.  En rad häftiga, coola, smarta och begåvade formgivare hoppas jag hitta i mässgångarna också. Så – på återseende!

Nå – ni får se mattan i sin helhet här – den heter Guatemala.

Mattan Guatemala av Lotta Olsson finns att se under dagens möte med Formex. (Foto Stockholmsmässan)
Mattan Guatemala av Lotta Olsson finns att se under dagens möte med Formex. (Foto Stockholmsmässan)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *