Tävla med Hemstilat – gör din egen drömtapet!

Använd allt du vill för att göra tapeten med det lilla extra! Kolla in Hemstilats sajt för mer info. (Illustration Angelica Zander/Hemstilat)
Använd allt du vill för att göra tapeten med det lilla extra! Kolla in Hemstilats sajt för mer info. (Illustration Angelica Zander/Hemstilat)
Använd allt du vill för att göra tapeten med det lilla extra! Kolla in Hemstilats sajt för mer info. (Illustration Angelica Zander/Hemstilat)

Flera av er har kanske koll på att Hemstilat har en roligt tävling för alla kreativa där ute? För er som inte känner till – det handlar om att göra sin egen tapet. I Hemstilat har vi en 14-sidig väggspecial, där vi tipsar om det ena och det andra att göra med sina väggar – kartor, väggtatueringar, färger, schabloner, pappersbitar, tyg…men sen tyckte vi också att det kanske var roligt att få göra sin alldeles egna tapet därhemma, eller vad säger ni?

Med hjälp av Mr Perswall ger vi alla tidningsläsare möjlighet att göra den där drömtapeten – semesterbilderna, dotterns första teckning, det coolaste telefonklottret, dina egna drömmar, alla familjens bibliotekskvitton, dina finaste målningar…ni fattar. Gå in på Hemstilats sajt och läs mer om hur du förvandlar ditt drömmotiv till ett bidrag, här finns bland annat själva formuläret du fyller i. Tre av er som skickar in vinner egengjord tapet i olika antal kvadratmeter. Senast 1 december vill vi ha era svar!

Kolla här – all information du behöver. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *