Hem- och villamässan börjar idag

Med tema Nära naturen öppnar Hem- och villamässan idag i Stockholm. (Foto Stockholmsmässan)
Med tema Nära naturen öppnar Hem- och villamässan idag i Stockholm. (Foto Stockholmsmässan)
Med tema Nära naturen öppnar Hem- och villamässan idag i Stockholm. (Foto Stockholmsmässan)

Idag börjar Hem och villamässan i Stockholm. På plats är en rad inredningsprofiler, fantaster och branschfolk, läs mer här. Jag är på plats, kanske också du?  Mässan har temat Nära naturen, låter som ett tecken i tiden, men jag ska ärligen säga att jag är nyfiken. Jag går ju som bekant igång på natur och naturmaterial.

Dagen ägnas alltså åt mässan, jag återkommer med en rapport å det snaraste. Mässan pågår fram till söndag och är öppen för allmänheten – vi kanske ses?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *