Kurbitsarmband från nystartade Luckyriot

Maja Siversen Ljung ligger bakom det alldeles superfärska företaget Luckyriot, där hon gör  kurbitsarmband av återvunna läderremmar, främst skärp, från loppisar. Hon målar dem för hand i olja, läderfärg eller akryl, och varje armband får en egen kurbitstolkning. Armbanden finns i tre olika storlekar baserade på bredd.

Armbanden målas för hand och har sina egna mönster och färger. (foto Lulyriot)
Armbanden målas för hand och har sina egna mönster och färger. (foto Lulyriot)

I sortimentet finns också t-shirtar, och Maja Siversen Ljung har planer på att utöka ytterligare framöver. I dagsläget letar hon återförsäljare, men planerar också en webbutik inom kort. Läs mer om utbudet och hur du skaffar dig ett eget armband på hennes sajt.

Nystartade Luckyriot gör kurbitsarmband av gamla skärp. (Foto Luckyriot)
Nystartade Luckyriot gör kurbitsarmband av gamla skärp. (Foto Luckyriot)
Kurbitsarmband från Luckyriot. (Foto Luckyriot)
Kurbitsarmband från Luckyriot. (Foto Luckyriot)

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *