Favoritlampan Wood

Stiliga lampan Wood från TAF arkitektkontor, för Muuto. (Foto Muuto)
Stiliga lampan Wood från TAF arkitektkontor, för Muuto. (Foto Muuto)
Stiliga lampan Wood från TAF arkitektkontor, för Muuto. (Foto Muuto)

I avdelningen fina favoriter hör mycket av vad TAF arkitektkontor – Mattias Ståhlbom och Gabriella Gustafsson-  gör. Ofta har deras produkter en tvist, en poäng eller en tanke som känns uppiggande, stärkande eller roande. Som gökuret jag skrivit om förut, eller paketmöblerna.

Lampan Wood, som kom förra året, börjar nu dyka upp i lite nyhetsbrev från webbshopar här och där, den är producerad för Muuto och en verklig favorit för mig. Snygg, stilren och mycket fyndig i material och utförande med sina tydliga muttrar och sitt kantiga furu.

Finns med grön eller vit sladd, men där slutar valmöjligheterna och mer high tech än så blir det inte. Märkligt att det är så förresten, att något så basalt, avskalat och enkelt blir så intressant. Det är ju få andra produkter vi vill ha så basic.  För 1495 kronor är lampan din, jag vill gärna ha en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *