Armband från Littmarck

Armband från Littmarck. (Foto www.littmarck.se)
Armband från Littmarck. (Foto www.littmarck.se)
Armband från Littmarck. (Foto www.littmarck.com)

Formexmässan just nu finns företaget Littmarck, som har så här fina armband i sin produktion. De  har funnits sedan 2006, har sin bas i Stockholm och drivs av Maja Littmarck. Traditionella flätningar men med modern touch i färgvalen. Kolla in hemsidan för en uppsjö fina varianter.

Littmarck står tillsammans med designföretagen Emy Little, Mrs Murphy, Udda Kuddar och Heart of Lovikka för hantverkstraditioner i ny tappning på mässan –  ”där hantverk är cutting edge” –  i en gemensam monter.

Armband från Littmarck. (Foto www.littmarck.se)
Armband från Littmarck. (Foto www.littmarck.com)

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *