Karina Eskilssons smock på Formex

Kuddar i smockteknik av Karina Eskilsson (Foto www.karinaeskilsson.se)
Kuddar i smockteknik av Karina Eskilsson (Foto www.karinaeskilsson.se)
Kuddar i smockteknik av Karina Eskilsson (Foto www.karinaeskilsson.se)

Det börjar dra ihop sig till Formexmässa, tidigare än vanligt tänker jag, på torsdag är det dags. Eller så har sommaren gått ovanligt fort, vad vet jag.  Höstens mässa har tema Happy; ”kom och fira med oss att vi går mot enklare ljusare tider” är något av en tagline för höstens mässa, den 50:e i ordningen.

Pressmeddelanden och mejltips börjar komma in, jag kommer tyvärr inte att vara på plats denna mässa, men kan utifrån skörden bland annat tipsa om Karina Eskilsson och hennes vansinnigt vackra smockkuddar.

Som små ljuva karameller, eller hur? Den gamla fina sömnadstekniken tillsammans med sprakande färger utan krusiduller – helt i min linje, jag gillar verkligen dessa och önskar att jag fick titta lite närmre på dem på mässan. Som Karina Eskilsson säger; en flirt med traditionell smock, mellanöstern och boudoir. Kuddarna finns i lite olika utförande, läs mer om dem här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *