Håll tummarna – Kurbits i final!

Idag är det finaldags! Gudrun Sjödén och juryn träffar oss finalister och avgör tävlingen.
Idag är det finaldags! Gudrun Sjödén och juryn träffar oss finalister och avgör tävlingen.

Idag är det en spännande dag vill jag lova! Idag avgörs Gudrun Sjödéns tävling Årets färgstarkaste kvinna! Tillsammans med övriga finalister medverkar jag idag i tävlingen, som med hjälp av en jury kommer att utse vem av oss åtta som är värd titeln och äran. Gemensamt för oss alla är att vi gillar hantverk.

Själva omröstningen bland kandidaterna och deltävlingarna har ju ni engagerade läsare deltagit i, jag är oerhört glad och stolt över att ha blivit nominerad och framröstad till final av er, så här blev röstningssiffrorna. Och så idag är det alltså vi finalister som visar upp oss inför juryn, så håll tummarna!

Vi är åtta finalister; Susanne Demåne, Dorothea Siegert-Binder, Hanna Bruce, Alina Ögger, Maria ”Vildhjärta” Westerberg, Signe Persson-Melin, Erika Galle och jag. Vi intervjuas av juryn där bland annat Gudrun Sjödén själv sitter med. Hon beskriver idén med tävlingen så här:

Det behövs fler kvinnliga starka förebilder och det vill vi uppmärksamma genom den här tävlingen. Hos oss är ”färgstarkt” ett ledord och vi söker därför kvinnor med färgstarka personligheter.

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *