Årets Sak 2009 avgörs imorgon

Bärbälte av Joanna Holmgren och Hjälmlås och sadelskydd av Henrik Andersson. Någon av dem kan bli Årets Sak 2009. (Foto Designtorget)

Bärbälte av Joanna Holmgren och Hjälmlås och sadelskydd av Henrik Andersson. Någon av dem kan bli Årets Sak 2009. (Foto Designtorget)

Sista dagen idag för att göra sin röst hörd till Designtorgets tävling Årets sak 2009. Imorgon utses vinnaren, som inte bara får äran utan också 15 00 kronor. Dessutom kan Designtorget numera slå sig för bröstet med att skapa hype kring priset, Fuldesign har ju exempelvis låtit höra om sig riktigt väl efter sin vinst för ett par år sedan. Här är alla de tio nominerade i ett svep.

Jag går på funktion i år och gillar bäst bärplockarbältets smarta funktion,  av Joanna Holmgren, även om det är lite väl jägarexamenaktigt för min smak. Och hjälmlås och sadelskydd av Henrik Andersson i ett är väl fiffigt för cyklaren tycker jag. Kolla vidare på Designtorgets hemsida om hur tävlingen går till, imorgon kväll är det alltså en av dessa tio som blir lycklig vinnare för att ha skapat den produkt som känns mest kreativ, väldesignad, nytänkande och säljbar.

Men, såklart att jag också gillar Martin Björnsons fina pall med rundstavar i björk.

Pall av Martin Björnson, utvald till att bli Årets Sak 2009. (Foto Designtorget)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *