Med stickning som tema på årets bokmässa

Stickning....Foto?
Stickning. Ett hantverk att utveckla av Britt-Marie Christoffersson och Sticka mössor vantar sockor av Ann-Mari Nilsson. (Foto Thomas Harrysson och Nisse Peterson)

I samband med bokmässan lanserar nu Hemslöjdens förlag de två hett efterlängtade böckerna om stickning. Trycket har varit enormt har vi märkt på jobbet, vi har fått en föraning om hur starka krafter som finns i stickvärlden i och med Hemslöjdens sticknummer som kom för ett par veckor sedan. Halleluja! Fantastiskt det här med handens arbete och kreativiteten. Jag är också på plats i Hemslöjdsmontern, vi har från och med i år en gemensam monter för föreningar, konsulenter, förlag och tidningar. Jag kommer dock att ha tid att gå runt på mässan betydligt mer i år än tidigare, vilket är spännande.

Kofta av Britt-Marie Christoffersson foto?
Kofta av Britt-Marie Christoffersson, ur den nya boken som släpps imorgon torsdag. (Foto Thomas Harrysson)

Böckerna  – Stickning. Ett hantverk att utveckla, av stickikonen Britt-Marie Christoffersson, och Sticka mössor, vantar, sockor! av Ann-Mari Nilsson – kommer att släppas till försäljning under mässan. Det ska bli riktigt skoj att följa försäljningen och höra kommentarerna. Jag som redan har tjuvkikat kan lova att det ser oerhört bra ut.

Ann-Mari Nilsson foto?
Mössor, vantar och sockor av Ann-Mari Nilsson ur den nya boken. (Foto Nisse Peterson)

Läs mer om böckerna här! Och läs för all del också den text som jag skrivit om varför stickningen är så på tapeten, den finns här.

Nu tar jag ledigt för bokmässa ett par dagar, trevlig helg och på återhörande!

2 comments

    1. Jepp! Gör det! Jag har redan varit försigkommen och föreslagit ett (eller kanske två?) köp till någon som gillar att sticka i familjen…
      /Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *