Lanternor som lyser lite extra

Fina lanternor av holländska Jurianne M
Fina lanternor av holländska Jurianne Matter. (Foto www.juriannematter.nl)

Holländska Jurianne Matter gör dessa fina lanternor i papper, det vore väl något för ljumma sommarnätter tänker jag mig? Och kanske också något att göra själv, damma av den gamla devisen ”hur svårt kan det vara?” och prova du också!

Fina bilder för inspiration är det iallafall. Och visst går de såklart också att köpa, läs mer på hennes holländska sajt, där finns det också andra fina pappersdekorationer att köpa. Tipset kommer från lika holländska Bloesom, som alltid bjuder på spännande grejor.

lanternor av holländska Jurianne
Stiliga, eller hur? Lanternor av Jurianne Matter. (Foto www.juriannematter.nl)

2 comments

  1. MEN!! : D
    Hur är det möjligt?? Jag hittade Jurianne via Sunset Gurl Design och har beställt till Cosas!! 😀 Och nu ser jag att du gjort ett inlägg. (Det var ett tag sedan jag var här).
    Vilket sammanträffande : ) Det ska verkligen bli kul att få hem hennes fina saker. Jag tror de kommer att trivas finfint på Cosas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *