Gästblogg: Rösta på Sveriges färgstarkaste kvinna!

Årets färgstarkaste kvinnaHade egentligen planerat ett helt annat inlägg idag, men det får jag ta imorgon. För idag nåddes jag av nyheten att man nu kan rösta fram min fru, tillika Kurbits skapare, Frida Arnqvist Engström till utmärkelsen: ”Årets färgstarkaste kvinna”, på Gudrun Sjödéns hemsida. Hon är en av fem nominerade under första kvartalet, vilket gissningsvis borde innebära att sammanlagt 20 kvinnor kommer att nomineras till detta pris.

Just nu leder kanske inte helt oväntat Ulrica Hydman Vallien, namnkunnig och minst sagt färgstark glaskonstnär. Ett inte alltför tokigt val, men givetvis långt ifrån lika färgsprakande som min Kurbits-Frida!

Rösta nu >>

/Denna vecka gästbloggar Anders på Kurbits. Han skriver till vardags på Bakelit och Bagisbloggen.

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *