Kurbits önskar Glad påsk!

Den här kaninasken är min! Men den är gjord av Tor Cederman. (Foto Kurbits)
Den här kaninasken är min! Men den är gjord av Tor Cederman. (Foto Kurbits)

Den här fina kaninasken är min min min! Bara min minsann! Jag fick möjligheten att handla hos scenografen, konstnären och den rasande skicklige askbyggaren Tor Cederman för ett par veckor sedan, och då blev det inte bara den här fina påskkaninen utan också två (!) fina granar till julen – de syns lite i bakgrunden.

Tor Cederman är verksam som scenograf och kostymmakare, men gör också askar för varje högtid under namnet Tor Christian Ornaments. Kolla in fler hjärtan, granar, tuppar och kaniner på hans hemsida.

Och med det tar jag lite påskledigt – med familjen hem till Höga Kusten äter vi gott, träffar släkt, badar bastu och umgås med naturen ett par dagar. Tillbaka nästa vecka!

Glad påsk!

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *