Gratulera jubilaren, Hemslöjden 75!

Nu så är det här. Jubileumsnumret. Hemslöjden fyller 75 år i år, visst är väl det en mäktig ålder på en tidning? Start 1933, tänk vad världen såg annorlunda ut. Och det är ett ståtligt jubileumsnummer må jag säga!

Kolla in hemsidan, där finns det några artiklar att ladda ner och fördjupa sig i. Om trendanalytikern Li Edelkoort, som bland annat säger att världens bönder är framtidens elit. Och visst har du väl alltid undrat vad det är för skillnad på hemslöjd och slöjd? Slöjd och hantverk? Redskap eller verktyg? Wonder no more, läs artikeln istället.

5 comments

 1. Grattis Hemslöjden!

  Väldigt intressant att den funnits så länge och fortfarande är en stor tidning. Läser designhistoria nu och vet att vi nämnt den ett antal gånger!

  Ha en trevlig helg!

  Kram
  /Johanna

 2. ”Det här är en jätte rolig tidning faktiskt” sa Miriam 3år när vi tittade i senaste numret av Hemslöjden idag. Hon kan sitta länge och titta i den. Jag med. KRAM från Anja och mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiriam

 3. Hej och tack, vi har varit bortresta ett par dagar, roligt att komma hem till så många glada tillrop! Heja er. Vi jobbar vidare med Hemslöjden. Och eftersom Kurbits är en fröjd att pyssla med blir det mer av den varan framöver också – fortsätt läs vetja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *