Inspirationskavalkad från Formex

Så var då självaste Formex besökt. Kvällen består av ömma fötter och en mängd bilder i kameran. Var tålmodiga, en hel del olika Formexämnen och vinklar av detsamma kommer nog att tas upp här på Kurbits framöver, ikväll nöjer jag mig med ett saftigt bildcollage från de båda utställningarna “Celebrating traditions”, en inspirationskavalkad gjord av Jan Rundgren och Lars Eriksson, och “Hjärtans fröjd”, den hållbara inspirationsutställningen och caféet av R-ekostylisterna Aia Jüdes och Sanna Gebeyehu.

Bilderna är tagna av min snälla man som varit med hela dagen som trevligt sällskap, och mig. Bilderna på de superfina träskorna gjorda av Grannas Olsson, Nusnäs, och bilden på montern med band och hättor från Hjärtans fröjd är tagna av Magnus Skoglöf. Fortsättning följer, håll till godo så länge!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...