Formextips 2: Stickat från Svensk Slöjd

Idag öppnar Formexmässan, där grossister, återförsäljare, trendspanare, journalister och designförståsigpåare kommer att kolla in höstens form- och designtrender. Vad som visas här visas snart i en butik nära dig, så brukar det iallafall vara. Extra spännande är förstås denna mässas tema – Celebrating traditions, slöjd är hett, det har jag ju alltid sagt…Det känns iallafall roligt att gå dit för att se slöjd- och hantverkstrenden breda ut sig. Nåväl.

Dagens Formextips handlar om de nyheter Svensk Slöjd kommer att visa upp på mässan – nytt stickat av Ann-Mari Nilsson,  tjusigt eller hur? Den klassiska slöjdstjärnan tillsammans med rutor och ränder har blivit en hel stickad kollektion. I serien finns en kort och en lång kofta, mössa, halsduk, snibb och halvvantar, allt tillverkat i ren ull.

Jag lämnar det vid det och så blir det dagens korta och kärnfulla tips. På återhörande efter mässan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *