Brädgårdseufori

Man och barn och barnvagn och så iväg per lokaltrafik, gårdagen spenderades på Fredells brädgård utanför Hammarby Sjöstad. Vilket ställe! Kanske är storheten i att få besöka en brädgård del av nyhetens behag, det är inte så ofta man kommer till skott när man bor i lägenhet i stan. Men nu var det alltså dags, en hylla ska byggas till balkongen.

Och vad smidigt det blev! Med några skissartade mått och skakiga idéer om hur jag ville ha det fick jag hjälp av rutinerade snickare som pratar i tum och centimeter och mäter med tumstock. Förtroendeingivande och tryggt. Jag köpte två brädor per meter, fick ett hum om hur och med vad jag skulle skruva, och så vips in i kaprummet, där jag, för 25 spänn extra fick hjälp att kapa till allt i rätt längder. Va? Smidigt var ordet sa Bill…sex brädor under metern fick plats på barnvagnen, men den tjocka balkongmatta vi också snajdade till oss fick bäras under armen.

Nu återstår bara att på rätt och stadigt vis konstruera en hylla…vilken tur att jag fick så tydliga intsruktioner på vägen. Här ska snickras! Bildbevis utlovas vad det lider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *