Kolla in…bänkarna

Okej, jag tänke mig ett inlägg där jag liksom samlat ihop lite olika varianter av fina trädgårdsmöbler…i trä kanske, miljövänliga apropå dagens eko häromdagen. Sådana möbler man vill ha och till och med kanske är på gång att inhandla. Och så har jag nu ägnat mig åt lite koll här och där, och det hela har tagit ände med förskräckelse.

För titta, bänkar av diverse slag – en del inte vidare inköpbara eller vidare ekonomiska heller – är allt vad som blir. Jahaja. Vi som har balkong. En bänk…ja, det är väl ungefär allt som får plats, och vad ska jag då göra med mitt spirande odlingsintresse? Precis. Nåväl. Här följer iallafall fina möbler, i trä och lite plåt, håll tillgodo:

Klassiker! Från Guteform, och hej vad mycket fint de har! www.guteform.seEn böljande bänk, också från Martin Berntsson.

Vacker bänk med högsäte av Per Brandstedt. Bild lånad från www.brandstedt.se.“Birch Bench” av Tayna Aguiñiga. Bilden från www.aguinigadesign.com.Stilren bänk av Martin Berntsson, www.berntsondesign.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *