Snart dags för överlämning av #fantasintillmakten – kom och var med!

På väg in i en mycket spännande vecka, på torsdag är det dags att lämna över den alldeles fantastiska garnbollsmattan, vi i Gerillaslöjdsfestivalen lämnar ifrån oss projektet Fantasin till makten till Sveriges politiker nu. Det känns magiskt och mycket mäktigt. Det är ju något vi arbetat med under ett års tid, så att få komma så här nära nu är stort.

11 meter matta! Tack alla ni som bidragit med bollar, ni är fantastiska. (Foto Kurbits)

Häromdagen mätte vi mattan – den innehåller inte bara 3 068 bollar och 1 760 medföljande önskningar – den är också elva meter lång! 11 meter matta har vi gjort tillsammans! Det är fasenimej något som är värt att både uppmärksamma och fira.

Kom och var med oss på torsdag 26 september. Då äger vår manifestation rum, vi ses på Mynttorget 16.00. Mer info här! Vi har ett antal politiker som tackat ja och 16.45 är de välkomna att ta emot mattan. Stötta projektet genom att finnas på plats, kom och beskåda den vansinnigt vackra mattan och berörs av alla de händer som varit med och gjort detta möjligt. På plats kommer också ett smakprov ges av det fantastiska ljudkonstverk som håller på att skapas, tillhörandes mattan.

Kolla in och sprid gärna vårt event –> https://www.facebook.com/events/954118181600327/

Vi vill såklart att så många som möjligt får chansen att både se mattan och träffa politikerna som kommer att vara på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *