Nytt från Gerillaslöjdsfestivalen: Fantasin till makten – vad drömmer du om?

Fantasin till makten är ett nytt gemensamhetsverk från Gerillaslöjdsfestivalen, där vi bjuder in alla att tillsammans skapa en matta av garnbollar. Varje garnboll står för en önskning till Sveriges politiker från var och en av oss som deltar. Och vi väljer att starta dagen efter valet för att fungera som samlande motvikt mot de vindar som blåser kallt just idag. 

Med Fantasin till makten – vad drömmer du om? skapar vi tillsammans en önskematta som visar att vi är många med röster som räknas. Gerillaslöjdsfestivalen vill med denna matta utmana men också stärka våra politiker att agera med stort mod och med medmänsklighet – och vi behöver din hjälp!

Så här gör du för att vara med:

  • Gör en, eller flera garnbollar i valfri färg och storlek.
  • Skriv ner en kort önskan eller hälsning till Sveriges politiker och fäst vid garnbollen. (Även om du gör flera bollar räcker det med en önskan/hälsning)
  • Etiketter till din hälsning hittar du på Gerillaslöjdsfestivalens sajt.
  • Skicka in din boll och din hälsning till oss på adressen:
    Maria Yvell, Skarpnäcks allé 21, 128 35 Skarpnäck

Mattan, tillsammans med allas våra önskningar, kommer att rullas ut i stadsrummet för att ge plats åt medmänsklighet, solidaritet och jämställdhet. Tillsammans gör vi bättre, mer, starkare och finare. För ett värdigare samhällsklimat.

Gerillaslöjdsfestivalen är ett kreativt nätverk och ibland en plats där vi samlas för att manifestera våra åsikter genom hantverket. Senast klädde vi in 48 meter broräcke i Borås med rutor gjorda av utövare från hela landet. Vi finns även på Instagram och Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *