Deadline för #gerillaslöjdgoesnolimit – skicka in dina rutor!

Vi har under sommaren tagit emot enorma mängder rutor - tack alla som skickat! - och sytt ihop dem löpande med ett fantastiskt resultat, eller hur? (Foto Gerillaslöjdsfestivalen)
Vi har under sommaren tagit emot enorma mängder rutor – tack alla som skickat! – och sytt ihop dem löpande med ett fantastiskt resultat, eller hur? (Foto Gerillaslöjdsfestivalen)

Nu är det hög tid för dig som suttit och fixat ihop rutor till Gerillaslöjdsfestivalens stora projekt på No Limit i Borås. Jag skrev om detta fantastiska projekt innan sommaren, och oj vad mycket som har hänt sedan sist! Vi har fått in så många rutor och vilka rutor sen! Alla som bidragit, vilket engagemang – vilken kraft och kreativitet – tack!

Eller - det är främst Maria @virkadygnetrunt som ägnat sig åt att sy ihop era rutor - här sitter hon koncentrerad utanför Folkets hus i Bagarmossen, där vi höll workshop, helgen som gick. (Foto Kurbits)
Eller – det är främst Maria @virkadygnetrunt som ägnat sig åt att sy ihop era rutor – här sitter hon koncentrerad tillsammans med deltagare utanför Folkets hus i Bagarmossen,  där vi höll workshop, helgen som gick. (Foto Kurbits)

Vi kommer alltså att åka till gatukonstfestivalen No Limit nästa vecka, där vi fått en hel bro till förfogande, Parkspången mitt i centrala Borås ska kläs in med allas rutor – rutor som vi nu sytt ihop till meterstora bidrag. Bron är 23 meter och vi är i mål! Vi har fått ihop till en hel brosida, och ger oss sjutton på att vi kan klä in delar av andra sidan också, bidragen väller fortfarande in.

En av många rutor - denna från Pia i Södertälje. (Foto Gerillaslöjdsfestivalen)
En av många rutor – denna från Pia i Södertälje. (Foto Gerillaslöjdsfestivalen)

Det är alltså hög tid att skicka ditt färdiga bidrag: adressen är Maria Yvell, Skarpnäcks allé 21, 128 35 Skarpnäck. Vi har satt deadline till imorgon, 31 augusti, eftersom vi behöver få rutorna så fort det bara går. Skicka på alltså! Och skulle du vara en racervirkare, stickare eller brodös med speed i fingrarna och hinner göra fler till imorgon är måtten på rutorna 12,5*12,5 eller 25*25 cm. Tema: flower and power.

Och inte minst – är du i Borås under nästa vecka? Kom och besök oss på plats – ta med din ruta till oss direkt på plats, och hjälp oss gärna att sy ihop den med övriga! Vi finns vid Parkspången 11-20 torsdag-lördag och 11-16 på söndag, 7-10 september.

Vill du se mer av rutorna vi fått in? Följ vårt instagramkonto @gerillaslojdsfestivalen, eller vår facebooksida. 

De meterstora sjoken med rutor ska fästas längsmed det 23 meter långa broräcket på Parkspången i Borås. Välkommen dit! (Foto Kurbits)
De meterstora sjoken med rutor ska fästas längsmed det 23 meter långa broräcket på Parkspången i Borås. Välkommen dit! (Foto Kurbits)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *