Kurbits önskar en riktigt god jul!

Så har det lackat färdigt mot jul, jag hoppas att ni alla får en fin julafton och julhelg, fylld med allsorts ro och lugn men också med tid för sådant som ni vill göra. Skapa, pyssla, slöjda, handarbeta eller kanske något helt annat. Oavsett vilket önskar jag en riktigt god jul till er alla!

Detalj från en älskad julkrans här hemma. (Foto Kurbits)
Detalj från en älskad julkrans här hemma. (Foto Kurbits)

Och tack för i år! Tack för kloka synpunkter, mejl, önskemål och tips, ni förgyller min inkorg och min tillvaro med era glada tillrop och ert engagemang. Jag önskar förstås också god fortsättning ända fram till nyårsafton och tar ledigt fram tills dess, men kommer traditionsenligt att återkomma med en årskrönika med lite fördjupningar om vad som hänt på Kurbits under 2015 och förstås också en hel del om vad som hänt i slöjdvärlden under året.

Nu får ni njuta av min samling julkulor så länge, fotograferade och beskrivna till det här inlägget till Nordiska museets julblogg förra året. God jul!

Här i sin helhet. Julpynt som ger julstämning, god jul! (Foto Kurbits)
Här i sin helhet. Julpynt som ger julstämning, god jul! (Foto Kurbits)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *