Kurbits goes Göteborg!

En del människor väljer att ta sig söderut mot Milano denna vecka, jag har större tur än så, jag får åka till Göteborg! Och vilket program som väntar mig sen! I dagarna två (idag och imorgon) är jag på plats för att prata gerillaslöjd, träffa kreativa människor och titta på konsthantverk, slöjd och konst. Lyxigt är bara förnamnet! Jag gör tre publika nedslag med gerillaslöjden – kom och var med om du vill! Jag har packat ner mina kapaskivor med bilder (jepp jag har en analog turné den här gången!), jag har väskan full med böcker och är redo att prata om olika sätt att förändra världen med händerna.

Ikväll onsdag finns jag på Världskulturmuseet, där jag får träffa de medverkande på deras stickkafé – ta med dig garnet och stickorna och var med! 

Och imorgon torsdag är det först frukost med nätverket Folk och Form, där det pratas gerillaslöjd hos Fritidsagenturen, Och som om det var nog där, nejdå, imorgon är det också lunchföreläsning på Blå Stället på agendan, se mer här. Hur spännande som helst att få komma dit också.

Göteborg, here I come! Med kapaskivorna under armen - nysprejat och tillklippt. Finns få saker som är så bra som kapaskivor, hur fint som helst ju! (Foto Kurbits)
Göteborg, here I come! Med kapaskivorna under armen – nysprejat och tillklippt. Finns få saker som är så bra som kapaskivor, hur fint som helst ju! (Foto Kurbits)

Vilket fantastiskt program, eller hur? Däremellan har jag fått världens finaste schema med människor att träffa, ateljéer att besöka och butiker att titta på, det är Katarina, Folk och Form och Konsthantverkscentrum som ligger bakom detta digra program och jag är mycket glad för det.

Det kommer att bloggas om dagarna framöver, och det kommer att instagrammas en hel del tänker jag, följ mina Göteborgsäventyr på @kurbitsmedia. Vill du komma i kontakt med mig med tips eller annat som rör allt fantastiskt kreativt i Göteborg? Mejla mig! frida@kurbits.nu. Vi hörs och ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *