Kom och prata gerillaslöjd!

Ikväll finns jag på plats på Brunkebergstorg i Stockholm, kom dit alla ni som har möjlighet och vill prata gerillaslöjd med mig! Brunkebergstorg 2014  är en satsning som Stockholms stad gör för att få liv i det något bortglömda torget bakom Kulturhuset.  Projektet har pågått hela sommaren och nu september ut. Här finns scener, program och engagemang i det offentliga rummet, helt gratis.

Ikväll ses vi i Elefanten, torgets tillfälliga och mycket stiligt uppbyggda bar och café. Där ger jag en föreläsning kring boken Gerillaslöjd, jag visar bilder och så pratar vi som vill om hur det offentliga rummet kan användas till slöjd och utsmyckning. Vad får man egentligen göra på allmän plats och vem bestämmer hur det ska se ut? Det finns förstås lagar och regler kring detta, men jag tänker att vi spånar fritt och pratar högt. Hur är det till exempel med städgraffiti? Får man städa offentligt? Eller fröbomber? Får man så frön i det offentliga rummet?

Här finns det mer information om kvällens program. Och här. Kom det blir kul! Vi ses klockan åtta, det blir kvällsföreläsning i det fria helt enkelt! Välkomna!

Gerillaslöjd - garngraffiti, DIY och den handgjorda revolutionen. Utgiven på Hemslöjdens förlag. (Foto Kurbits)
Gerillaslöjd – garngraffiti, DIY och den handgjorda revolutionen. Utgiven på Hemslöjdens förlag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *