Magnetisk magi från Moonish

Kolla in det här! En bloggosfärsnackis! Grace på Designsponge tipsade om magnetiskt träkakel från Moonish förra veckan, hur smart är inte detta? Kakel och kakel, det är förstås främst de fyrkantiga bitarna som gör att man tänker kakel, men oj så fint och fiffigt.

Magnetiskt träkakel från amerikanska Moonish Co. (Foto Moonish Co)
Magnetiskt träkakel från amerikanska Moonish Co. (Foto Moonish Co)

Det är plywoodbitar i fyrkanter som har fästade magneter på baksidan, du sätter upp magneter på väggen och så är det hela klart. Såklart idealiskt för den som inte vill göra alltför stor åverkan på sin bostad. Det är något oklart exakt hur själva magneterna är fastsatta, men det går säkert att lura ut.

Dessutom tänkte jag att det kanske skulle kunna funka med magnetfärg? Vad tror ni? Inte bara fiffigt, utan såklart också vansinnigt vackert. Varje bit är handmålad och gjord i Brooklyn. För mer info, se Moonish sajt.

Magnetiskt träkakel från amerikanska Moonish Co. (Foto Moonish Co)
Magnetiskt träkakel från amerikanska Moonish Co. (Foto Moonish Co)
Magnetiskt träkakel från amerikanska Moonish Co. (Foto Moonish Co)
Magnetiskt träkakel från amerikanska Moonish Co. (Foto Moonish Co)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *