I Mary Katrantzous färgsprakande värld

Spännande Mary Katrantzou i samarbete med Topshop. (Foto Topshop)

Det är väl inte så att det här är en blogg som har så mycket koll på mode, det törs jag nog säga. Men jag brukar göra ett undantag för fantastiska Mary Katrantzou, som jag faktiskt skrivit om tidigare – där jag beskrev hennes kollektion som folkdräkt möter mingvas möter fabergéägg…se här.

Grekiska Mary Katrantzou samarbetar med Topshop och då blir det så här stiligt. Jag gillar också hur man fotat det hela! (Foto Topshop)
Grekiska Mary Katrantzou samarbetar med Topshop och då blir det så här stiligt. Jag gillar också hur man fotat det hela! (Foto Topshop)

Nu är hon sedan ett par veckor aktuell i ett samarbete med Topshop och då ser det ut så här – fint! Inte fullt lika dramatiskt som i hennes egna visning men, fortfarande med inspiration från kinesiskt porslin, folkkonst och smycken.

Spännande Mary Katrantzou i samarbete med Topshop. (Foto Topshop)
Spännande Mary Katrantzou i samarbete med Topshop. (Foto Topshop)

Jag är också benägen att blogga kläder just idag eftersom jag på sistone verkligen verkar se spår av det roliga och  för mig nya begreppet urban camouflage, visst finns det anstrykningar av det också här? Tänkte väl det.

 Mary Katrantzou i samarbete med Topshop. (Foto Topshop)
Mary Katrantzou i samarbete med Topshop. (Foto Topshop)

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *