Veckans Zickerman: Valentines Schmalentines

Glad alla hjärtans dag därute! Eller säger man kanske God Valentin? Eller säger man just något alls? Meningarna är delade om just denna dag.

Veckans Zickerman handlar om just valentin, i dagens inlägg har jag samlat en hög med sista minuten-tips på grejor du kan göra själv. Åt dig själv, till någon du tycker om  – eller till någon helt okänd. Läs mer på Zickermans idag!

Valentines Schmalentines just idag. Eller om man hellre föredrar det Glad Valentin, se mer på dagens Zickerman.  Foto Etsy)
Valentines Schmalentines just idag. Eller om man hellre föredrar det Glad Valentin, se mer på dagens Zickerman. Foto Etsy)
Brittiska Craftivist Collective lämnar alla hjärtans dag-spår om en vänligare och mer empatisk värld i ett gathörn nära dig. Iallafall om du är i London. Läs mer om deras kampanj på dagens Zickerman. (Foto Craftivist Collective)
Brittiska Craftivist Collective lämnar alla hjärtans dag-spår om en vänligare och mer empatisk värld i ett gathörn nära dig. Iallafall om du är i London. Läs mer om deras kampanj på dagens Zickerman. (Foto Craftivist Collective)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *