Kurbits på besök i Helsingborg

Idag är jag på väg mot Lund med slutdestination Helsingborg, där jag föreläser på stadsbiblioteket ikväll.

”Mellan garngraffiti och gerillaslöjd” heter mitt föredrag och det handlar såklart om mina favoritämnen – om slöjdens viktiga roll i det offentliga rummet, och om hur handens arbete har en plats i samtiden och framtiden. Välkommen dit om du är i krokarna!

Den nya slöjden är konstant uppkopplad - alltid verbal och alltid diskussionslysten!  Broderiet Nämen har du inte facebook av fd studenten vid Recycle Designutbildningen Lotta Pärn ingår i mitt föredrag ikväll. (Foto Lotta Pärn)
Den nya slöjden är konstant uppkopplad - alltid verbal och alltid diskussionslysten! Broderiet Nämen har du inte facebook av fd studenten vid Recycle Designutbildningen Lotta Pärn ingår i mitt föredrag ikväll. (Foto Lotta Pärn)

Kolla in min sajt för mer information om de föredrag jag håller runt om i landet.

Jag ska passa på att besöka Kulturens folkkonstutställning och se mig omkring lite, så uppdateringarna kommer att saktas av här under veckan. Väl mött så fort jag är hemma igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *