Dags för Formex igen!

Vårens Formex har tema "In the mood" och illustreras från mässan med det här...

Så var det dags för Formex igen, ett bra och säkert sätt att kicka igång en termin. Idag öppnar den största inredningsmässan för nordisk design för återförsäljare där vårens nya produkter visas i ett par dagar. Temat är ”In the mood” :

På vårens Formex betonas det sinnliga; vårkänsel, hörsel, sy, doft och smak. Hemmet är som ett personligt mood board där vi samlar, arrangerar och presenterar föremål som väcker minnen och känslor. Samtidigt väcks drömmen om andra dimensioner. Intresset för det andliga och virtuella växer och blicken lyfts mot framtiden.

Jag är där och kollar in utställningar, går på föreläsningar och framförallt letar nyheter till er bland montrarna. Rapporter dyker upp här så fort jag hinner, men håll gärna koll på Kurbits på Facebook eller Twitter för små nedslag.

Vårens Formex har tema "In the mood" och illustreras från mässan med det här...
Vårens Formex har tema "In the mood" och illustreras från mässan med det här...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *