Kurbits på besök i Umeå

Slöjdtatueringar - ingår i dagens föredrag. Flickranvändaren The Dainty Squid har en symaskin på bröstet. (Foto The Dainty Squid/Flickr)
Slöjdtatueringar - ingår i dagens föredrag. Flickranvändaren The Dainty Squid har en symaskin på bröstet. (Foto The Dainty Squid/Flickr)
Slöjdtatueringar - ingår i dagens föredrag. Flickranvändaren The Dainty Squid har en symaskin på bröstet. (Foto The Dainty Squid/Flickr)

Föreläsningarna för Kurbits Media duggar tätt så här i höstmörkret, något som verkligen lyser upp min vardag! Idag är jag på plats i Umeå för att föreläsa för ett hundratal slöjdlärare – så oerhört roligt och spännande!

Den fortbildning där jag är ett av inslagen har tema slöjden och samhället – jepp, ni förstår ju att jag är i mitt esse när jag får tala om handens arbete och revolution! Mitt favoritämne. Lite slöjdtatueringar, garngraffiti, craftivism, nätengagemang och städgraffiti handlar det också om. Läs mer om dagens program här!

Vill du och din arbetsplats eller din förening kanske också ha en slöjdföreläsning? Jag frilansar ju numera och kommer mer än gärna också till dig för att prata slöjd och hur den kan förändra världen, eller slöjdens tradition och vad vi gör av den idag. Alltid lika roligt!

4 comments

  1. Ja, gud va vi skulle vilja, för jag vet att jag inte bara talar för mig själv. Jag ska kolla med konsulenterna i Uppsala!
    /Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *