Stickade linhanddukar från Iris Hantverk

Stickade handdukar i lin från Iris Hantverk, av Margot Barolo och Ulrika Mårtensson. (Foto Iris Hantverk)
Stickade handdukar i lin från Iris Hantverk, av Margot Barolo och Ulrika Mårtensson. (Foto Iris Hantverk)
Stickade handdukar i lin från Iris Hantverk, av Margot Barolo och Ulrika Mårtensson. (Foto Iris Hantverk)

I samarbete med Margot Barolo och Ulrika Mårtensson har Iris Hantverk tagit fram en kollektion badtextilier i stickat lingarn. Spännande material- och teknikkombination tycker jag, duon Barolo/Mårtensson arbetar tillsammans under namnet Knits by the metre, och använder sig just av det stickade i sina produkter. Stickat på metervara, jajust.

Hos Iris Hantverk finns nu ett badlakan, en handduk och en tvättlapp, alla i färgerna natur, blyertsgrå och vitt. Margot Barolo har ju tidigare också samarbetat en hel del med Iris Hantverk, förhoppningsvis utökas också denna kollektionen vidare. Dessa tre produkter ser verkligen finfina ut, eller vad säger ni?

Handdukarna finns i butik nu, kanske någon av er har provat? Den stickade ytan ser inte bara lyxig ut, den ska också enligt Iris ge en skön peelingkänsla.

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *