En cykelkeps med kurbits tack

Kurb Caps från Säter. (Foto www.kurbcaps.com)
Kurb Caps från Säter. (Foto www.kurbcaps.com)
Kurb Caps från Säter. (Foto www.kurbcaps.com)

Det är kanske världens minsta producent av cykelkepsar, det lilla företaget Kurb Caps, och det är nog det som är charmen med dem. Det här tipset kom från Tiger, som tyckte att det kunde vara något för mig. Jajamän säger jag!

Det hela började tydligen med att baristan Dan ville ha en snygg keps att cykla till jobbet i. Han bad därför sin mamma Britt i Säter att sy en, och på den vägen är det…Kurb Caps finns i olika kurbitsmönstrade tyger, kollektionen växer och varierar efter säsong. Kolla in sajten, det finns inte fullt så mycket i bildväg som man skulle önska, men visst får man en finfin känsla?

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *