Polarn och Pyret kurbitsinspirerar

Det här med att handla barnkläder är inte det lättaste. Flick och pojk, rosa och blått, monster och Hello Kitty. Slim fit och low cut. Därför är det både Kurbitsen och mamman i mig som blir glad över Polarn och Pyrets senaste kollektion – jag fick tips av Anna om dessa fina elefanter, grisar och krokodiler, tack Anna! Också min man kom hem, med bild, för att visa upp den goda nyheten.

Glada färger, kurbitsinspirerat och skojiga djur – tre önskningar i ett! Tro mig, ni som inte är i barnklädessvängen, det hör inte till vanligheterna, ens det där med glada färger och djur… Och visst säger det en hel del om hur vi ser på allmoge, folkkonst och slöjd, när det till och med finns på våra barns kläder. Roligt säger jag.

Grisar, elefanter och krokodiler i kurbitsstil - nytt från Polarn och Pyret. (Foto Anders Engström)
Grisar, elefanter och krokodiler i kurbitsstil – nytt från Polarn och Pyret. (Foto Anders Engström)

9 comments

    1. Eller hur – fina tryck ska det vara! Jag vet faktiskt inte om de finns i vuxenstorlekar än, förhoppningsvis kanske det kommer? Om alla går in och frågar i sin närmsta butik så…
      /Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *