Mellan Himmel och Jord kanske

Himmel och Jord. (Foto Kurbits)
Himmel och Jord Keramik. (Foto Kurbits)
Två små vaser fick jag med mig hem. (Foto Kurbits)
Två små vaser fick jag med mig hem. (Foto Kurbits)

Med adress Kullalida, Norrdala i Bjuråker  ligger keramikateljén Himmel och Jord. Mitt på det hälsingska landet bland gårdar, ängar och vatten. Fint som bara den. Keramikern Stina Neander driver Himmel och Jord Keramik, det var en fin liten ateljé vi besökte i somras.

Vi fick också tips om den Kannfestival som ägt rum samtidigt som en annan Cannesfestival, i maj i år. Härligt! En hel festival för oss keramiknördar med extra passion för kannor! Kolla in bilder från festivalen här – hur roligt som helst med stjärnstatus och röd matta. Fina alster går också att skymta. Kannfestival… Jajäklarns, jag måste åka dit nästa år.

Blommor utanför dörren. (Foto Kurbits)
Blommor utanför dörren. (Foto Kurbits)
Så här ser det ut när vårt sällskap får veta mer om föremålen och teknikerna. (Foto Kurbits)
Så här ser det ut när vårt sällskap får veta mer om föremålen och teknikerna. (Foto Kurbits)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *