Kolla in Svensk Slöjds nya sajt!

Svensk Slöjds nya sajt! www.svenskslojd.se. Illustrationerna är fint gjorda av Per José Karlén.
Svensk Slöjds nya sajt! www.svenskslojd.se. Illustrationerna är fint gjorda av Per José Karlén.

Svensk Slöjd har en ny snygg hemsida! Här finns allt som rör butiken, pågående projekt som Sloverige exempelvis, Svensk Slöjds grossistdel samt Hemslöjdens förlag. Nya möjligheter att titta på noga utvald slöjd, den unika slöjden när den är som bäst. Butiken som ju är ett litet äventyr i sig besöker du förstås på Nybrogatan 23 i Stockholm, men nu finns ytterligare en slöjdupplevelse på nätet.Surfa runt och se själv!

2 comments

  1. Kolla in min ”folkdräkt i stan” utställning i Fågelsjö i sommar. (fotad i malmö) Ramarna är fulla av handmålad kurbits! Man kan även kolla på hemsidan http://www.catrinfoto.se men där är ej ramarna med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *