Konstsmide på hög nivå

Såg en liten bild på smeden Jon Olofssons ljusstakar i senaste numret av Hemslöjden. Var tvungen att kolla in honom liten närmre, och vilken överraskning det här var! Jag blir så glad när duktiga kreativa människor också presenterar sig duktigt och kreativt. Såå snygg och smidig hemsida han har. Och visst kommer väl hans grejor till sin rätt? Det tycker jag.

Jon Olofsson finns i Uppsala och har verkligen bredd på sin verksamhet – här finns allt från gravkors och dopfuntar till grindar, räcken, ljuskronor och ljusstakar. Dessutom är han huvudlärare på Sätergläntans ettåriga smidesutbildning. Jag önskar trevlig helg med ett par utvalda bilder från Jon Olofssons hemsida.

1 comment

  1. Hej

    Ja visst är det läckra ting som Jon gör. Hoppas alla elever får en del av känslan med sig på sina vidare äventyr i konstsmidets värld.

    //johan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *