Kaffe med tryck i

Fiffig snapcup!

Tänk följande scenario: Du är på ditt jobb, du vill ta en kaffe. Du har din favoritmugg men av någon anledning verkar det som någon annan också har den som favorit. Den är aldrig på plats. Ta med dig en gigantisk tryckknapp, se till att den passar till inv/alts nya muggserie, sy eller fäst fast knappen på ett diskret ställe under ditt skrivbord och vips så behöver du aldrig leta muggen mer! Eller nåt. Äh jag vet ärligt talat inte varför men ska ha en sådan här just på jobbet kanske, men bara idén…är ju rolig.

Det är ett amerikanskt företag som gör dessa tryckknappsmuggar och muggar med magneter. Och glas/muggar på fot, med tryckknappar och magneter…Kanske är detta toppen om man jobbar i bar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *