My Mika ger form till fantasifulla barnrum

Tapeten Mello i olika färger, från företaget My Mika. (Foto Martin von Brömssen)
Tapetmönstret Popikop från My Mika. (Foto Martin von Brömssen)
Tapetmönstret Popikop från My Mika. (Foto Martin von Brömssen)

Jag skrev om Emma von Brömssens mönster för Bantie för ett tag sedan. Hon är produktiv och gör också de här fina mönstren till tapet och textil tillsammans med formgivaren Linda Brink. De driver det gemensamma och nystartade företaget My Mika,  dessa bilder har florerat en hel del i inredningstidningar och på bloggar på sistone. Kanske för att de är så fina? Det tror jag.

Tapeten Mello i olika färger, från företaget My Mika. (Foto Martin von Brömssen)
Tapeten Mello i olika färger, från företaget My Mika. (Foto Martin von Brömssen)

Dessa två formgivare träffades i sandlådan vid en mammaledighet, och bestämde sig för att göra något för barn ihop. Kollektionen My Mika utgår från barns kreativa värld och leker med fantasi, form och färg. Jag gillar namnen på mönstren; Popikop och Mello. Läs mer på deras sajt, där tapeten går att beställa enligt eget önskat mått.

Tapeten Popikop i blått, från företaget My Mika.  (Foto Martin von Brömssen)
Tapeten Popikop i blått, från företaget My Mika. (Foto Martin von Brömssen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *