Säsongens nyheter från Klong

Bordet Rink av Eva Schildt för Klong. (Foto Tom Martinesen)
Tidningshyllan Strapp av Britta Teleman, ny produkt för Klong. (Foto Klong)
Tidningshyllan Strapp av Britta Teleman, ny produkt för Klong. (Foto Tom Martinesen)

Klong presenterar fina nyheter; en rad fyndiga produkter är på gång ut. Eller vad sägs om Britta Telemans Strapp? Hylla för dina tidningar som i all sin enkelhet justeras med en läderrem med mässingsspänne. Inspirationen kommer från ett gammalt favoritskärp. Och ja, hyllans vidd justeras med hjälp av spännet. Fiffigt!

Britta Teleman är också med i designgruppen Objecthood, som bland annat var aktuella med utställningen Check In förra veckan.

Stolen Saga för Klong av Asshoff&Brogård. (Foto Klong)
Stolen Saga för Klong av Asshoff&Brogård. (Foto Tom Martinesen)

Andra nyheter från Klong är den här stolen Saga, av Asshoff&Brogård. Fin i all sin enkelhet också den, med sin stålram och mjuka sittdel. Jag gillar också den fina färgen och de små kluriga detaljerna. Klong beskriver den som handfast teknik plus magi, det ligger en del i det.

Detalj av Saga från Klong. (Foto Klong)
Detalj av Saga från Klong. (Foto Tom Martinesen)

Min tredje favorit från Klongs nyhetsutbud är bordet Rink av Eva Schildt. Också det med en rad fina detaljer; läderremmarna, den lilla kanten som ger bordets skiva en brickkaraktär, mässingsskruvar och mässingsfötter exempelvis. Rasande fint.

Bordet Rink av Eva Schildt för Klong. (Foto Tom Martinesen)
Bordet Rink av Eva Schildt för Klong. (Foto Tom Martinesen)

1 comment

  1. Jag gillar verkligen Strapp! Och jag gissar att vi kommer se mer av flera som har varit på Checkin i veckan framöver… Det är så kul med duktiga människor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *