Poetiska posters från Nous Design

Poetiskt bildspråk från Nous Design. (Foto Nous Design)
Poetiskt bildspråk från Nous Design. (Foto Nous Design)
Poetiskt bildspråk från Nous Design. (Foto Nous Design)

Jag fick ett mejl från Mattias Sjöberg från Nous Design. Han berättade om de affischer som byrån tagit fram, lite som ett sidoprojekt i början, ”ett försök att göra någonting mer av idéer som uppstår i vårt designarbete istället för att bara lägga dem i byrålådan” skriver han.

Poster från Nous Design. (Foto Nous Design)
Poster från Nous Design. (Foto Nous Design)

Tur att man bestämde sig för att göra en upplaga av dem, jag tycker att de är väldigt fina. Stramt och enkelt, men ändå uttrycksfullt på något sätt. Temat för de fyra affischerna är uttryck och talesätt som inspiration för design, därav de fritt svävande orden, flödena och det fria bildspråket tänker jag.

Poster från Nous Design. (Foto Nous Design)
Poster från Nous Design. (Foto Nous Design)

Nous Designs posters finns i en begränsad upplaga och kommer att säljas bland annat på Möbelmässan nästa vecka. Kolla in Nous Designs sajt för mer information.

1 comment

  1. Vad härliga! Inälvor och grafik är på något sätt en trevlig kombo. Det får mig att tänka på gamla medicinska illustrationer av människokroppen. Och de roliga inälvsbroderierna av sublime stitiching.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *