Sponsra Kurbits

Bloggen Kurbits har drivits av mig ideellt sedan 2008, jag skriver här för att jag tycker att det finns så många viktiga och intressanta slöjdhändelser och personer, så mycket fantastiskt hantverk och så många spännande företeelser som är kopplade till just handgjort skapande. Så kommer det fortsätta vara.

Men för att kunna försörja mig öppnar jag för olika typen av samarbeten med företag och organisationer med hjärtan som klappar för slöjden och det handgjorda. Exakta formerna för dessa är just nu inte spikade, men jag kommer att följa två grundregler:

1. Jag gör bara sponsrade inlägg om ämnen som ligger i linje med kreativitet och handgjort skapande. Inlägg som jag hade skrivit även om jag inte fått betalt. Ett tydligt exempel på detta är de inlägg jag skriver om hantverksböcker. Jag får många nyutgivna böcker om området skickat till mig och jag gör ett urval och skriver om de böcker jag själv är intresserad av. I dessa inlägg finns ibland (och då utmärkt) en länk som hänvisar till ett inköpsställe där boken går att beställa.

2. De gånger ett inlägg är sponsrat markerar jag det tydligt i slutet av bloggposten. Hör av dig till mig om du är intresserad och tycker att du har ett bra upplägg för ett samarbete. Jag vill gärna fortsätta driva Kurbits, plattformen för text om slöjd och hantverk med helt egen nisch och fördjupning.

/september 2018

/Frida Arnqvist Engström
frida at kurbits.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *