Andra upplagan av Stockholm Craft Week drar strax igång!

För andra året i rad är det nu dags igen för Stockholm Craft Week, det är sannerligen roligt att man beslutat sig att köra också i år, och speciellt med tanke på den rådande pandemin. Med ökad säkerhet kring de fysiska evenemangen samt ett extra välmatat digitalt utbud är det ett fulltecknat program man bjuder på. Stockholm Craft Week äger rum 1 – 4 oktober, dessutom med lite tjuvstart redan på onsdag.

Malmstens medverkar under Stockholm Craft Week: https://stockholmcraftweek.se/malmstens

40 aktörer och 200 konsthantverkare arrangerar utställningar, konstnärssamtal och föredrag. Ateljéer öppnas och visningar och workshops är planerade.

Programmet sker över hela Stockholm och i Gustavsberg, på en rad etablerade gallerier hålls det evenemang och på en hel del nya och tillfälliga platser kommer också konsthantverket att manifesteras.

Online-eventet Food is home: https://stockholmcraftweek.se/food-is-home

Programmet är nu släppt – här går det att läsa dag för dag >>
Och en hel del går också att läsa om de medverkande, se här >>

Bakom Stockholm Craft Week ligger Konsthantverkscentrum, Värmdö kommun och Konsthantverkarna, läs mer om arrangemanget här. Och vik onsdag kväll – söndag i kalendern denna vecka, då det är dags att återigen uppmärksamma det mångfacetterade, spännande, levande och engagerande konsthantverket runt omkring oss.

Workshop på Tensta konsthall: https://stockholmcraftweek.se/tensta-konsthall
Utställning: https://stockholmcraftweek.se/the-mixed-up-project

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *